Remiss – framtida retrieverklubb

Vid SSRK:s Fullmäktige 2015 fick Huvudstyrelsen i uppdrag av Fullmäktige att utreda hur en framtida retrieverklubb resp. en framtida spanielklubb skulle kunna utformas, om en delning av SSRK skulle bli aktuell.

Här kommer nu på remiss det förslag som utarbetats av den arbetsgrupp, som arbetat med frågan om framtida retrieverklubb.

Förslaget inleds med en presentation av arbetsgruppen och hur vi arbetat med frågan, bl.a. genom att bjuda hela organisationen och alla medlemmar att lämna förslag och idéer. Vi har strävat efter att ta fram en inkluderande och modern organi­sation för alla medlemmar.

Till förslaget finns även en bilaga där vi bl.a. uppskattat medlemsantal och medlems­avgifter i en tänkt framtida retrieverklubb.

I denna remissrunda önskar vi era tankar och synpunkter kring förslaget, och om det finns områden som behöver ytterligare utvecklas eller förtydligas.

Svar i denna remissrunda bör vara SSRK:s kansli tillhanda senast den 11 nov, d.v.s. 2 veckor före kommande möte i Huvudstyrelsen (26-27 nov), så att de kan beredas och diskuteras vid detta möte.

Utredning om en eventuell framtida retrieverklubb

Bilaga till utredningen

Webbenkät

Kommentarer inaktiverade.