Golden klubben sektion Hallands Exteriörbedömning

Hej Golden vänner i SSRK!

Varmt välkomna till Golden klubben sektion Hallands Exteriörbedömning söndagen den 25 februari. Exteriörbedömningen, som anordnas genom SSRK, är ett trevligt och avspänt alternativ till hundutställning för alla som vill få sin Golden bedömd av en auktoriserad domare, utan konkurrens med andra hundar.

Det kan kännas extra tryggt och bra för dig som inte har någon erfarenhet alls av hundutställning, eller om du själv eller din hund är ovan. Exteriörbedömning är även ett bra tillfälle för dig som vill meritera din tik eller hane för avel under avspända former.

Vi är mycket glada att Filip Johnsson, som är rasspecialist med mångårig erfarenhet, har tackat ja till att vara vår domare. Vi har bokat www.lotushallen.se i Getinge som ligger bra till, nära E6:an.

I Lotushallen är det varmt och gott, det finns goda parkeringsmöjligheter och fina omgivningar att promenera i. Vi kommer att ha fika till försäljning, så i stället för att fixa eget, testa vårt fika. Dagen erbjuder också ett trevligt tillfälle att träffa andra Golden ägare.

Hundarna visas och bedöms en och en. Det är ingen ”klass-indelning” vilket innebär att om du anmäler till exempel en hund i juniorklass och en i bruks/jaktklass så blir de bedömda vid ungefär samma tid. Ingen lång väntan för dig mellan hundarna alltså. Din hund får ett kvalitetspris vilket registreras i Svenska Kennelklubbens Hunddata som en officiell utställningsmerit.

www.goldenklubbenhalland.se kan du läsa mer och anmäla dig och din hund. Sista anmälnings- och betalningsdag är den 15 februari.

Än en gång varmt välkomna önskar vi i Golden retrieverklubben sektion Halland.

Kommentarer inaktiverade.