Jaktkurser – 30-31 mars

SSRK Västra har förmånen att få ta del av Helena och Fredrik Lindströms kunskaper under en helg. De är uppfödare av retriever och cocker spaniel, tävlar aktivt med sina hundar såväl nationellt som internationellt med goda resultat. Idag arbetar båda med kursverksamhet på heltid. Helena skriver följande om hundträning på deras hemsida ”Efter alla år med hund har vi hittat en egen linje att träna våra hundar på. Det är tydligt och enkelt. En bra relation och ett bra samarbete med sin hund är a och o. Vi arbetar på ett lugnt och positivt sätt med våra hundar. Det är också detta vi lär ut på våra kurser.”

30:e mars
9:00-12:00 NKL 12 platser (två grupper)
13:00-16:00 ÖKL 6 platser
13:00-16:00 EKL 6 platser
Pris: 850kr/ekipage

31:a mars
9:00-16:00 A provsträning
Pris: 1 200kr/ekipage

Namn
Telefonnummer
Medlemsnr
Vilken kurs anmälan avser

Hundens namn och ålder

Vi behöver funktionärer för att få ihop helgen! Ge en hjälpande hand samtidigt som du får möjlighet att ta del av ytterligare kunskap.
Ange vilken dag du kan ställa upp och om det gäller hel eller halvdag. Har du inte möjlighet att hjälpa till så ange det i din anmälan!

Skicka din anmälan till utbildning@ssrkvastra.se
Sista anmälningsdag den 17 mars. Anmälan bekräftas tillsammans med ett PM inom en vecka. Var noga med att ange all information som efterfrågas, du ansvarar för din egna anmälan.

Väl mött!

Therese Carlsson
Utbildningsansvarig SSRK västra

Kommentarer inaktiverade.