Sommarhälsning från styrelsen

Det blev inte den vår vi i nya styrelsen hade hoppats på, istället för att det skulle sjuda av aktiviteter har vi tvingats stänga ned det mesta. Så snart det är möjligt vill vi dock göra allt vi kan för er alla!

Nytt för utbildningsfrågor är att vi inte har någon i styrelsen som enbart arbetar med detta utan alla de frågor, funderingar och förslag som ni har, kan skickas till hela styrelsen styrelse@ssrkvastra.se så ser vi till att frågan tas om hand.

SSRK Västra har två sektioner med egen styrelse som ansvarar för sina aktiviteter och sin ekonomi. Se vad som är på gång under flik sektion Göteborg eller sektion Halland. Det finns dock inte sektioner i alla delar av avdelningen och därför har olika initiativ tagits av engagerade medlemmar, bl.a. aktivitetsgruppen i Skaraborg.
Vi arbetar alla ideellt och vi behöver alla positiva krafter som finns i avdelningen för att klara av vår ambitionsnivå.

Alla initiativ från enskilda medlemmar eller organiserade aktivitetsgrupper är välkomna! Kontakta oss i styrelsen, via mail eller telefon, så hjälps vi åt att ordna fler roliga aktiviteter för avdelningens medlemmar.

Nu hoppas vi alla att vardagen snart blir mer normal igen, så vi kan återskapa den fina verksamhet som ni alla bidrar till!
Med hopp om en fin sommar,
Styrelsen
PS Vi har lagt in lite nyheter under fliken utbildning. Missa inte detta!

Kommentarer inaktiverade.