Aktiviteter Göteborg


B-prov Ökl, Orust, 2 maj 2021

Vi kommer hålla provet Corona-säkert och med max 8 personer på plats i taget. Därför är inga åskådare tillåtna. Handsprit kommer finnas på plats.

Sista anmälningsdag: 21 april, 2021

Anmäl dig via SSRK prov

Inofficiellt jaktprov, Orust, 1 maj 2021

Detta är ett inofficiellt jaktprov av B-provstyp med vilt i nybörjarklass (NKL). Det vänder sig till dig som ännu inte startat på B-prov och vill prova på hur det går till.

Vi kommer hålla provet Corona-säkert och med max 8 personer på plats i taget. Därför är inga åskådare tillåtna. Handsprit kommer finnas på plats.

Anmälningsavgift: 350 kr
Sista anmälningsdag: 18 april
OBS! Begränsat antal deltagare, först till kvarn gäller (dvs ingen lottning)!

Anmälningsformulär

Digital samträning våren 2021

Det är dags att komma igång med träningar även om vi inte kan ses på grund av Covid-19 situationen och vi bjuder därför in till  samträningar i digital form vid tre tillfällen.
13/3 – fokus är markeringsarbete på valfritt sätt och svårighet.
10/4 – fokus är stoppsignal på valfritt sätt och svårighet.
8/5 – fokus är dirigeringar på valfritt sätt och svårighet.

Ordinarie sektionsmöte (årsmöte) 2021

Torsdag, 4 februari, 2021

Göteborgssektionens ordinarie sektionsmöte (årsmöte) äger rum torsdagen den 4 februari kl 19:00. På grund av rådande restriktioner vad gäller antalet personer som får mötas kommer årsmötet att hållas i digital form. 

Du som vill delta i mötet måste därför anmäla detta via e-post till sektionens ordförande Eva Baggersgård,  ebagg@telia.com, senast en vecka före mötet. Vänligen ange ditt SSRK medlemsnummer i anmälan.

Alla möteshandlingar samt information om hur man ansluter till mötet kommer att skickas ut via e-post till dem som anmält sig.

 

 

 

Kommentarer inaktiverade.