Spanieljaktprov öppenklass 2022-02-02

SMHI gav både blåst och regna på Hjulebergs Egendom, Sannarps Gods, Torsjö gård i Falkenberg där årets första och säsongens sista öppenklassprov hölls idag. Ett jättestort tack till Anton Nyberg som har ordnat otroligt mycket kring proven och fixat med det mesta, vi har fått feedback att det har fungerat väldigt bra och att marken har hållit vad den lovat. Så ta åt dig av den fina kritiken.
Stort grattis till första pris: Tomas Johansson med Jägarfamiljens Aya, Anne Immerland med Thoras Adelaide, Cajsa Söder med Centennial´s Raven.
Andra pris knep Anette Axelsson med Thoras Gabriel och tredjepris även där Anette Axelsson med Thoras Amelia.
Tack även till vår domare Olle Johannisson, provledare Anton Nyberg samt alla fantastiska funktionärer som hjälper till så provet flyter på. Utan vår funktionärer så hade vi inte lyckats hålla något prov! Nedan är en bild från dagens pristagare, tyvärr har Tomas inte kommit med, men från vänster Anette Axelsson, Anne Immerland och Cajsa Söder (foto: Linda Johansson).

Kommentarer inaktiverade.