Nytt från styrelsen februari 2021

Sammanfattning från styrelsemötet 2021-02-10

På grund av nya restriktioner från SKK gällande Covid-19 ligger planeringen kring WT lågt för närvarande. Vana att ordna den typen av arrangemang finns och styrelsen bedömer att det kan gå relativt enkelt att planera och genomföra med kortare varsel om restriktionerna skulle ändras.

När det kommer till de större arrangemangen krävs mer förarbete och därför genomförs planeringen med hopp om att restriktionerna kan komma att ändras. Planeringen för Unghundsderbyt är i full gång och anmälan är öppen, se Facebook och SSRK prov. Det arbetas också flitigt med arrangemanget kring Ungdoms-SM som går av stapeln inom avdelningen sista helgen i juli. WT för retriever och spaniels samt viltspår planeras. Funktionärer sökes, särskilt skyttar!

Viltspåraktiviteter planeras också och det arbetas med ett nytt anmälningssystem. 

Trots omständigheterna med pandemin är avdelningens ekonomi i balans.

Styrelsen planerar att ordna en webbföreläsning med Fjällveterinären i vår. Håll utkik på hemsida och Facebook för mer information!

Kommentarer inaktiverade.